úterý 14. října 2014

RECENZE: MeMeMe Beat the Blues Skin Illuminator & Complexion Highlighter

Znáte značku MeMeMe?

Jedná se o britskou kosmetickou značku nabízející poměrně širokou škálu produktů za více než dostupné ceny. Na jejich eshopu nově zasílají i do ČR za £5, 33, což není vůbec špatné. Bohužel pokud vím, tak u nás není nikde tato značka dostupná, takže osahat si produkty není možné (tuším že akorát v některém Ladyboxu byly právě tyto rozjasňovače a tvářenky). Ale pokud budete mít výlet třeba do předvánočního Londýna, nezapomeňte MeMeMe omrknout!

Předmětem dnešní recenze je tekutý rozjasňovač, který je možno zakoupit ve dvou odstínech: Oyster Gold a Pearl Pink
Oyster Gold
£4,50 (ofic. eshop)
Pearl Pink
£4,50 (ofic. eshop)

Balení je šikovné, jako u tintů a beamů od Benefitu, jistě víte, o čem je řeč. Aplikace je proto super jednoduchá, jako s lakem na nehty, akorát nenanesete Beat the Blues na nehty ale na obličej :D. Já většinou udělám na lícní kosti tři tečky a prsty vklepám do pokožky a trošku rozmáznu, aby nebyl vidět ostrý přechod. Bohužel, jak mám lahvičku v kosmetické taštičce, která zákonitě při všech mých cestách prožívá třepací show, kolem uzávěru má produkt tendenci vytékat a usazovat se ve víčku.



Barvy jsou obě moc hezké, já jsem v létě občas používala Oyster Gold, hezky podtrhl opálení, ale je potřeba, aby člověk byl s aplikací dost opatrný, jinak se blýskáte jako zrcátko. Na to, že se jedná o tekutý rozjasňovač, jsou v něm i tak dost velké částečky, což mně osobně vadí, ubírá to přirozenosti. Kromě lícních kostí nanáším Beat the Blues ještě v mikro množství pod obočí, abych trošku vyvážila ten efekt, ale nikam jinam! Obvykle se totiž mohou rozjasňovače dávat i třeba na střed nosu, nad horní ret, na bradu, na čelo, ale tohle opravdu s tímhle kouskem nedoporučuju, vpíjí se do vrásek a špatně se ztrácí. 





Teď na podzim používám skoro každodenně Pearl Pink, zdá se mi, že se méně leskne a je jemnější a tudíž přirozenější, také růžový tón je vhodnější na bledou pleť. 

Co se výdrže týká, je to tak 50/50. S bází a makeupem vydrží krásně skoro celý den, pokud dáte na nenalíčenou pokožku, po pár hodinách se jakoby vstřebá a vidět jsou jen ty největší částečky a vytváří až skoro "třpytkový" efekt. 

Suma sumárum v poměru výkon/cena velmi slušný tekutý rozjasňovač.

Celkové hodnocení:  80 %


1 komentář:

  1. Ahoj, v ČR se dá koupit např. na www.dekorativka.cz

    OdpovědětVymazat